Selecteer een pagina

 

Met onze merken bouwen wij in de mediabranche: publiekstijdschriften, events, sites, apps. Er zijn veel mogelijkheden om bij een van onze merken te adverteren. We denken graag met je mee over de meest geschikte vorm. 

Ons portfolio bestaat onder andere uit uiteenlopende komende A-merken, waaronder kantoor.nl, Prijzen.nl, Idee.nl, Reisadvies, Sporthelden.nl, Vakschool.nl, TV-Gids.nl, Hotline.nl, Bij.nl, Supporter.nl, 018.nl, Sexclub.nl. Met ons portfolio zijn we in staat een groot aantal  consumenten in Nederland te bereiken.

Wij hebben graag direct contact met onze gebruikers en bezoekers en halen zo heel veel kennis in huis. Deze kennis biedt toegevoegde waarde voor onze zakelijke partners. En het geeft ons de mogelijkheid perfect passende combinaties en creatieve oplossingen aan te bieden.

 

Contact salesteam Ocira.

Ben je op zoek naar een advertentie oplossing voor het bereiken van jouw doelstellingen? We denken graag met je mee. Neem contact op met ons salesteam, +31 629590011 stuur een e-mail naar sales@ocira.nl.